El proper dia 29 de febrer de 2020, a les 18 hores, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ulldecona organitzarà la XVII Nit de l’Esport Local a la Casa de Cultura.
La Nit de l’Esport Local és un acte de reconeixement social, que pretén premiar l’esforç de les persones implicades en l’esport al nostre municipi, ja siguin esportistes, entitats, tècnics, o altres persones relacionades amb el món de l’esport local.

Aquest any, trobem tres modalitats diferents:

  • Reconeixement a Esportistes Locals:

En aquesta modalitat es realitzarà un reconeixement als esportistes d’Ulldecona que hagin destacat durant la  temporada 2018-2019. El reconeixement es farà per a totes les disciplines esportives, incloent l’esport federat, escolar o de lleure. En aquesta modalitat podrà participar un esportista representant qualsevol de les entitats esportives locals d’Ulldecona. A més, també podrà presentar la seva candidatura qualsevol esportista per lliure, és a dir, sense representar ninguna entitat, tot i que en aquests casos es valorarà la trajectòria esportiva del candidat.

  • Reconeixement a Entitats Esportives Locals:

En aquesta modalitat es realitzarà un reconeixement a les entitats esportives d’Ulldecona, per l’esforç realitzat durant la temporada 2018-2019. El reconeixement es farà per a totes les disciplines esportives, incloent l’esport federat, escolar o de lleure. En aquesta modalitat, podran participar totes aquelles entitats esportives d’Ulldecona
que estiguin registrades a l’Ajuntament d’Ulldecona. També podran participar les empreses dedicades al món de l’esport que es trobin al municipi d’Ulldecona.

  • Mencions Especials:

En aquesta modalitat, l’Ajuntament d’Ulldecona escollirà a les diverses persones o entitats que consideri adients. Es valorarà l’activitat portada a terme durant l’any 2019 i la trajectòria esportiva fins al moment. En aquesta modalitat s’escollirà al conjunt d’una entitat o a una persona vinculada amb el món de l’esport, bé sigui com a esportista, tècnic, o directiu.

BASES XVII NIT ESPORT LOCAL

DÍPTIC NIT ESPORT LOCAL

 

INSCRIPCIONS ESPORTISTES INSCRIPCIONS ENTITATS