Tenim el goig i la satisfacció de presentar-vos la III ULLDECONA 10K CURSA DE L’AIGUA, cursa d’Ulldecona consolidada ja dintre del calendari ebrenc de curses de la RUNNING SERIES.
Com cada edició, el nostre equip tècnic us ha preparat una cursa què de ben segur no deixarà ningú indiferent. Hem tornat a escollir un circuit divertit i ràpid, que passarà com sempre per alguns dels llocs emblemàtics de la nostra població, com el nucli antic, església de Sant Lluc, bassa de l’ermita, molí de Cèsar Martinell – oficina de turisme, Ajuntament i Casa de Cultura, i com sempre vigilats per l’imponent Castell d’Ulldecona, i aquest any també per l’Ermita de la Pietat.
La Ulldecona 10K passarà de ser cursa rebel·lació a cursa consolidada, i això ho avala els inputs de tots els nostres participants. Més sponsors, més activitats, més serveis, més regals i obsequis, tot gràcies al treball d’un gran equip humà, recolzats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ulldecona. Us esperem!!!!!

I aquest magnífic recorregut acompanyat d’un excepcional equip de professionals i voluntàris, premis fets amb pedra d’Ulldecona per als guanyadors, bon menjar, obsequis a la bossa del corredor, música i speaker, un magnífic ambient… Tot això i més, fan de la III ULLDECONA 10K una de les proves reina d’aquesta RUNNING SERIES.

No hi podeu faltar, us esperem!! #IIIUlldecona10k #Ulldeconaenamora #Ulldeconadestinacioesportiva #EsportsUlldecona

DATA:    15 ABRIL DE 2018
HORA SORTIDA: 10.00h LLOC: PLAÇA DE L’ESGLESIA D’ULLDECONA
ENTREGA DORSALS: A PARTIR DE LES 8.30h ENTREGA PREMIS: 11.30h
  • RECORREGUT