Pavelló d’Esports

El Pavelló d’Esports d’Ulldecona ha estat una obra a iniciativa de l’Ajuntament d’Ulldecona, finançada pel propi ajuntament i amb el suport de la Diputació de Tarragona i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament és l’encarregat de gestionar la instal·lació i posar a disposició dels usuaris un ventall de serveis i activitats pensades per a tots i cadascun dels grups de població que conformen el nostre poble, oferint qualitat, modernitat i un tracte individualitzat.

Quins esports podem practicar?

La pista de joc està marcada i preparada per a realitzar els esports següents:

Longitudinalment bàsquet, futbol sala, handbol, bàdminton, tennis i voleibol. Transversalment: bàsquet dos partits de manera simultània, bàdminton i voleibol pista central, activitat que podria anar de manera simultània amb els partits de bàsquet.

Disposa de sis cistelles amb motor elèctric, marcador electrònic, taula d’àrbitres amb connexió a internet a peu de pista, tres porteries de futbol sala i handbol, una d’elles mòbil, xarxa mòbil de bàdminton, xarxa de tennis i xarxa de voleibol

De quins serveis disposa?

La instal·lació compta amb uns serveis complementaris a la pràctica esportiva, que són els següents: Sala de musculació, amb aparells de cardio, de musculació i pesos lliures. Spa amb jacuzzi i sauna. Sis vestuaris, per a equips i usuaris. Tres vestuaris per als àrbitres. Infermeria. Accés amb torn mitjançant lector de banda magnètica. Guixetes per a desar la roba i objectes personals. Pannells informatius. Fonts d’aigua per a una correcta hidratació mentre practiquem esport. Servei de venda de begudes i menjar.